Coronavirus (COVID-19) – klik hier voor ons Corona Protocol voor uw en onze veiligheid.

…..

Veelgestelde vragen

Wat mag ik wel en niet i.v.m. de Corona Regels?

Wij volgen de richtlijnen van RIVM op. Houd u zich ten alle tijden aan de (nieuwe) richtlijnen van het RIVM. Zie ons Corona protocol voor de laatste regels rondom Corona.

Ik heb kaarten gekocht, maar de film kan niet doorgaan.

Mochten de omstandigheden het niet toelaten een film voor u te vertonen (vanwege het weer, verlenging van de lock down of andere zaken) dan krijgt u van ons 2 opties.
1 Kosteloos omboeken naar een andere dag/film
2 U krijgt uw geld terug.

Als dit van toepassing is op uw boeking(en) dan ontvangt u hierover altijd een mail met uitleg en beschrijving hoe u gebruik kunt maken van deze opties.

Zijn er toiletten aanwezig?

Er zijn toiletten aanwezig, maar probeer i.v.m. de Corona maatregelen voor vertrek naar de Drive-in thuis naar het Toilet te gaan. Om het risico van verspreiding zo veel mogelijk tegen te gaan. 

Hoeveel mensen mogen er in mijn auto?

Je kunt met maximaal vijf personen uit één gezin per auto komen. Let wel op: vanaf de achterbank is er over het algemeen slecht zicht op de film…

Kan ik buiten mijn auto naar de film kijken?

Het is niet toegestaan om buiten de auto naar de film te kijken.

Hoe kan ik het geluid van de film ontvangen?

Het geluid van de film hoor je via jouw eigen autoradio. Je stemt af op een FM frequentie. Voor de film begint, staat de FM frequentie op het filmscherm. Dit geluid is real-time*, dus zonder vertraging! En.. je kunt de radio zo hard zetten als je zelf wilt (of de boxen aankunnen).

* Sommige auto’s hebben wel enige vertraging in het geluid. Dat zit in het ontwerp van de radio en daar kunnen wij helaas niets aan doen. Wij hebben wel enkele losse speakers die u bij ons kunt huren voor €5,-. De borg is €10,- De speaker is te verkrijgen bij de groene Foodcontainer.

Heb ik goed zicht op de film?

De auto’s worden zo geparkeerd dat iedere bezoeker goed zicht heeft op de film. Busjes en SUV’s worden daarom op de achterste rijen geparkeerd.

Mag ik mijn raam openen tijdens de film?

Dat mag. Misschien ook wel lekker als je er bijvoorbeeld met 5 personen in zit. Zorg er dan wel voor dat het geluid wat uit jouw auto komt niet storend is voor de andere bezoekers.

Waarom moet ik extra betalen als er meer dan twee personen in de auto zitten?

Om de film te kunnen vertonen betalen wij filmrechten. Filmrechten worden gerekend over het aantal personen dat naar de film kijkt. Daarom betaal je bij meer dan twee mensen € 5 per persoon extra.

Wat is de maximale toegestane hoogte van auto's die op het Drive-in terrein mogen?

De maximale hoogte is 2,40 meter.

Ik heb een busje, mag ik hier ook mee naar de Drive-in komen?

Wagens als busjes (grote) SUV’s en Caddy’s zijn uiteraard welkom. Om te zorgen dat iedereen goed zicht heeft, parkeren we grote auto’s op de achterste rijen.

Hoe dicht sta ik met mijn auto op de volgende auto?

We zorgen voor voldoende afstand tussen de auto’s, zodat in- en uitstappen geen probleem is en het zicht op de film ook goed blijft.

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Kinderen zijn uiteraard van harte welkom! Superleuk juist, als uitje tijdens de vakantie. Voor kinderen en volwassenen geldt dezelfde prijs (acties en aanbiedingen uitgezonderd) Houd rekening met de leeftijdscategorie van de film. Als we twijfelen, kunnen we om een ID vragen.

Hoe ontvang ik mijn toegangskaartje(s)?

Nadat je de reservering gedaan hebt, ontvang je een bevestiging per e-mail. Deze bevestiging heb je nodig om toegang tot de A4drive-inbioscoop te krijgen. Neem deze dus mee.

Kan ik de film ook goed zien bij daglicht?

De films zijn ook bij daglicht goed te zien. Wij maken gebruik van LED schermen. Zelfs in de zon garanderen wij een perfecte beeldkwaliteit.

Ik ben aan het reserveren, maar ik kom niet verder bij datum en tijd. Wat nu?

Als u bij het reserveren vast loopt zou het kunnen zijn dat u bij de selectie van van datum en tijd een van de twee niet heeft aangeklikt. Klik eerst de datum aan en daarna op de tijd. Daarna kunt u al het goed is verder met reserveren.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

De mensen van onze Foodtucks werken graag hard om je te kunnen voorzien van lekker eten. Het is daarom ook niet toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen naar de Drive in.

Ik heb geen autoradio in mijn auto, of hij is stuk? Hoe kan ik dan het geluid ontvangen?

Als u geen speaker in de auto heeft kunt u er bij ons eentje huren voor €5,-. De borg is €10,- De speaker is te verkrijgen bij de groene Foodcontainer.

Kan ik ook contant afrekenen bij jullie Foodcorner?

Bij onze bestel app kunt u alleen online betalen. Voor andere zaken zoals het huren van de radio kunt u alleen pinnen.

Mag ik mijn motor laten draaien tijdens de film?

Het is toegestaan om de motor (even) te laten draaien als bijvoorbeeld je ramen beslaan of het in de winter echt koud is. Een dekentje is wat dat betreft natuurlijk een betere optie en lekker knus!