Coronavirus (COVID-19) – klik hier voor ons Corona Protocol voor uw en onze veiligheid.

Live : Freddy Moreira ‘DRIVE-IN FESTIVAL’ (€65,- per auto)

Live : Freddy Moreira ‘DRIVE-IN FESTIVAL’ (€65,- per auto)

Freddy Moreira ”Drive-in Festival” start op:

24 oktober om 21:00. Drive-in open v/a 20:30

21 november om 21:00. Drive-in open v/a 20:30

Einde 00:00uur.  (Kaarten te bestellen v/a 9 oktober 19:00uur)

In verband met de huidige corona maatregelen is besloten dat een festival niet passend is en de evenementen verplaatst worden naar het weekend van 20-22 november.

De kaartverkoop is tijdelijk gesloten. Zodra we bevestiging hebben van alle partijen dat dit akkoord is gaat de kaartverkoop weer open.

??? ?? ???? ?? ??????????? ?? ???????!

Zaterdag 24 oktober is het tijd voor het eerste Drive-In Festival van Nederland met op de line-up niemand minder dan Freddy Moreira, Quincy Wilson & Cartero. Deze avond wordt er gezorgd voor een onvergetelijke festivalervaring vanuit je auto! 

We bouwen de A4 Drive-In Bioscoop om tot een dik festivalterrein met veel lichten en special FX. Het geluid kun je  horen door de autoradio op het juiste FM kanaal te zetten. 

????-??:
Freddy Moreira, wie kent hem niet! Hij is een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Hij kenmerkt zichzelf door zijn explosieve en energieke liveshows en hij doet alles om zijn publiek om ver te blazen. Ook kunnen jullie hem kennen van zijn hits ‘Omlaag’, ‘Bumperkleven’, ‘Issa vibe’ en meer!
Quincy Wilson komt met zijn overdosis energie het dak van je auto er af blazen. Je kan hem onder andere kennen van het TV programma ‘House of Talent’ en zijn verschillende hitjes.
Cartero is een Allround DJ/MC met als specialiteit het aanpassen van de muziek aan het publiek. Met boekingen in onder andere Bulgarije, Mallorca, Italië en vele clubs in Nederland, is hij flink aan de weg aan het timmeren.