Coronavirus (COVID-19) – klik hier voor ons Corona Protocol voor uw en onze veiligheid.

Live : The Raspers (€50,- per auto)

Live : The Raspers (€50,- per auto)

The Raspers start op:

24 oktober om 18:00. Drive-in open v/a 17:15

21 november om 18:00. Drive-in open v/a 17:15

Einde 20:00 uur. 

In verband met de huidige corona maatregelen is besloten dat een festival niet passend is en de evenementen verplaatst worden naar het weekend van 20-22 november.

De kaartverkoop is tijdelijk gesloten. Zodra we bevestiging hebben van alle partijen dat dit akkoord is gaat de kaartverkoop weer open.

Café’s en clubs, maar ook festivals, grote zalen en bedrijfsfeesten, eigenlijk is deze coverband overal inzetbaar. Of je nu houdt van The Rolling Stones, Elvis of The Beatles, of misschien van lekkere swingende soul zoals bijvoorbeeld die van Sam & Dave , James Brown of Aretha Franklin, of liefhebber bent van het zwaardere werk zoals Golden Earring, ZZ Top of AC/DC, de kans is heel klein dat je niet aan je trekken komt bij het Raspers repertoire. Na al die optredens is de repertoirelijst namelijk zo lang geworden dat er eigenlijk voor iedere gelegenheid passend materiaal te vinden is. Door de ervaring kan de groep zich razendsnel aan iedere situatie aanpassen en maakt van iedere gelegenheid een feest zonder te hoeven vervallen in smakeloze grappen of banaliteiten.

THE RASPERS:
Robbert H. Reijenga                        – zang en gitaar
Paul Reijenga                                     – drums en zang
Arjaan Verheule                               – sax, keyboard, gitaar en zang
Didik Sucahyo                                   – basgitaar en zang