Coronavirus (COVID-19) – klik hier voor ons Corona Protocol voor uw en onze veiligheid.

De Drive-in is helaas definitief gesloten.

Zin in een ‘ouderwets’ leuk en coronaproof uitje?
Welkom bij A4 Drive-in Bioscoop!

Een ticket boeken

Je regelt jouw ticket heel eenvoudig via deze website. We verkopen geen tickets bij de poort. Je kunt voor maximaal 5 personen per auto boeken en de maximale hoogte voor een auto is 2,40 meter.

Aankomst en vertrek

Dertig minuten voor aanvang van de film gaat het terrein van A4 Drive-in Bioscoop open. Onze parking-crew wijst je naar een plek, op volgorde van binnenkomst. Busjes en SUV’s parkeren we op de achterste rijen, zodat iedereen goed zicht heeft. Na afloop begeleidt onze crew je weer van het terrein. Volg altijd hun aanwijzingen op. Dan verloopt alles vlot en veilig.

Leeftijdscontrole

Voor sommige films moet je ouder zijn dan een bepaalde leeftijd. Dit staat bij de film vermeld. We controleren hierop. Als we twijfelen, vragen we naar een ID. Zorg dat je deze bij je hebt.

 

Geluid rechtstreeks vanaf jouw eigen autoradio

Het geluid van de film hoor je rechtstreeks via jouw eigen autoradio. Je stemt af op een FM frequentie. Voor de film begint, staat de FM frequentie op het scherm. Het geluid is real-time, dus zonder vertraging! En je kunt het geluid zo hard zetten als je wilt (of zo hard als de boxen aan kunnen).

 

Ook goed beeld bij daglicht

De films draaien overdag en ’s avonds. We maken gebruik van LED-schermen. Zelfs in de zon leveren die een perfecte beeldkwaliteit.

Eten en drinken

Een film kijken is niet compleet zonder een hapje en drankje! Voor en tijdens de film kun je snacks & soda’s online via je Smartphone bestellen bij de Foodtrucks. Wij bezorgen je bestelling bij de auto. Het nuttigen van alcohol is absoluut niet toegestaan. Ook niet voor de bijrijders.